Teksten – niets is

ons te gek

Waar wij goed in zijn

Een goede tekst schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Om jou tijd, moeite en gepieker te besparen, kan je bij ons een tekstschrijver inhuren die al jouw teksten schrijft of redigeert. Wij zorgen ervoor dat al jouw webteksten, vacatureteksten, blogs, flyers en advertenties in correct Nederlands zijn geschreven. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle teksten doelgericht zijn, maar niet saai. Met onze content maken wij zelfs van pensioen en dakbedekkingen interessante onderwerpen.

Onze werkwijze

Voordat wij ons toetsenbord bestormen, verdiepen wij ons eerst in jouw bedrijf. Wij stellen tijdens de eerste kennismaking vragen over de communicatie van jouw bedrijf en wat je met de communicatie wilt bereiken en uitstralen. Daarbij analyseren wij bestaande communicatiemiddelen om erachter te komen waar je als bedrijf vandaan komt en waar je naartoe wilt.

We starten met een voorbeeldtekst en sturen deze altijd ter beoordeling naar jou toe. Zo weten wij zeker dat we de juiste tone of voice te pakken hebben.

Nadat alle teksten zijn geschreven of zijn geredigeerd, krijg je van ons een gratis correctieronde. Dit betekent dat je in één keer al je feedback kunt doorgeven en wij dit gratis voor jou aanpassen.

Wij leveren geen half werk en wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn. Zie jij het al helemaal zitten? Neem dan contact met ons op en kom een keertje koffie drinken.

Bel of app ons

Stuur een bericht

hallo@boldcontent.nl

Volg ons op Instagram

@boldcontentnl